Završena letnja sezona na Gold Gondoli

Porukom „Gondolom do zvezda“ obeležen je završetak još jedne uspešne letnje sezone na zlatiborskoj gondoli uz zabavno veče i etno zvuke Rocher benda. Na najvišem vrhu Zlatibora posetioci su uživali u planinskoj muzičkoj magiji i nezaboravnoj atmosferi koja će ostati upamćena po romantičnom ambijentu, tradicionalnoj muzici, noćnoj vožnji, ukusnim zalogajima i najlepšem pogledu na zvezde.

Rocher etno bend je priredio nastup pun energije i emocija, a Gold gondola je organizovala prvi ovakav događaj na Torniku čime je još jednom pomerena granica u organizovanju manifestacija na Zlatiboru. Posetioci su ponovo bili pozitivno iznenađeni idejom i sadržajem koji je ulepšao njihov boravak na Zlatiboru.

“Večeras smo imali priliku da uživamo u nesvakidašnjem muzičkom programu na poslednjoj stanici gondole i ja verujem da će naši gosti poneti najlepše uspomene. Naša ideja je bila da posetiocima, pored noćne vožnje, pružimo dodatni sadržaj i uslugu koji će im ulepšati odmor na Zlatiboru. Članovi Muzičke Institucije Rocher su vrhunski akademski profesionalni muzičari od kojih većina svira u Simfonijskom orkestru RTS-a. Ponudili smo muziku benda koji važi za jedan od najboljih u regionu, a njihov repertoar čini etno i tradicionalna muzika Balkana koju izvode na klasičan način i na klasičnim instrumentima. Sigurna sam da se takva muzika ne može često čuti, naročito ne u ovakvom ambijentu kao kod nas na Torniku. Ovim događajem smo želeli da obeležimo uspešnu sezonu ne samo sa posetiocima, već i sa kolegama, predstavnicima medija i našim partnerima i prijateljima.”, rekla je direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić.