Rekonstruisan dečiji bazen na plaži

Posle kompletne rekonstrukcije, testiranja opreme i probnog rada i preliminarna analiza ZZJZ Užice pokazuje da je voda ispravna, tako da će dečiji bazen na Gradskoj plaži od sutra biti u funkciji. To su danas potvrdili i direktor JP Užice razvoj Miloš Milivojević i izvršni direktor JP “Veliki park” Dinko Žuvela.

“I pored svih poteškoća koje smo imali prilikom rekonstrukcije dečijeg bazena na Gradskoj plaži konačno smo sve radove završili u protekloj nedelji, kada smo svu opremu testirali i pustili u probni rad, sve radi bez problema i veliko mi je zadovoljstvo što mogu da pozovem naše najmlađe sugrađane da koriste ovaj bazen, već od sutra”, kaže direktor JP “Užice razvoj Miloš Milivojević.

Prema njegovim rečima nema svrhe vraćati se na sve probleme koji su pratili rekonstrukciju, jer daleko je važnije, da je ovaj, sada zaista uređen bazen spreman za decu. Milivojević podseća i da je voda u bazenu ioz gradskog vodovoda, ali i da su pored toga ispoštovane sve procedure po pitanju uzorkovanja vode od srane ZZJZ Užice.

“Preliminarne analize pokazuju da je sve u redu, au toku dana imaćemo i konačne analize, tako da će od sutra bazen spremno dočekarti prve kupače”.

 

izvor: uzice.rs