1000 RADNIH MESTA OBEĆALA KOALICIJA SPS-JS-AS

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je sa predizbornog mitinga u Užicu da “više ne zna šta da priča u predizbornoj kampanji i šta da laže, kad narod sve zna”. Govoriti u Užicu uvek je velika inspiracija zbog istorijskih asocijacija koje budi Užice u svakom čoveku ali naravno i zbog onoga što Užice danas predstavlja. Takođe, kako je rekao u ovom gradu postoje ciljevi  koje treba ispuniti. Pored čuvanja antifašističke tradicije treba se boriti  i protiv revizije istorije. Takođe, treba učiniti mnogo za razvoj Zlatiborskog okruga i samog Užica. Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije istakao je da Užice mora otvoriti Univerzitet za koji je Ivica Dačić postavio kamen temeljac, jer mora da se spreči odlazak mladih. “I ne samo to, već naredne godine, zahvaljujući italijanskom investitoru u Užicu će naredne godine biti otvoreno 1000 novih radnih mesta”, reči su koje je okupljenima izgovorio lider Jedinstvene Srbije.

On kaže i da poljporivredni proizvodi odavde moraju da se izvoze u Rusiju i Grčku, jer to jeste velika prednost ovog kraja. Kaže  i da je siguran da penzioneri neće glasati za stranku koja u sebi ima naziv penzionerska, već će glasati za ljude koji zaista o njima brinu. Neđo Jovanović, član predsedništva SPS-a i predsednik Gradskog odbora u Užicu naveo je da građani Užica traže da zažive ideje socijalne pravde, jednakosti i solidarnost.

Dejan Jovanović, predsednik gradskog odbora Jedinstevne Srbije, rekao je obraćajući se prisutnima da se ova koalicija zalaže za sjaj iz vremena kada su radile sve naše fabrike i kada su postojale zemljoradničke zadruge. Kako kaže, Jagodina je pravi primer kako trebatreba voditi jedan grad i zbog toga se zalažu da i Užice i svaki grad u Srbiji budu kao Jagodina.

Lideri stranaka su pozvali građane da 24. aprila izađu na izbore jer je to jedini dan kada su svi ljudi zaista ravnopravni. Koalicija SPS-JS-AS je na republičkim izborima pod rednim brojem tri, a na lokalnim izborima biće pod rednim brojem dva.