“KONCERT ZA MOJE UŽICE”

Naš sugrađanin Dejan Petrović sa svojim Big bendom održaće veliki humanitarni koncert u četvrtak 14. aprila sa početkom u 20 časova u Gradskom kulturnom centru. Sav prihod od koncerta namenjen je za kupovinu defibrilatora za užički Zdravstveni centar.
Direktor Zdravstvenog centra Užice, dr Miloš Božović, podsetio je da je zahvaljujući Dejanu Petroviću pre tri godine nabavljena mobilna stolica za popravku zuba hendikepiranih i osoba ometenih u razvoju. Ovog puta, nabaviće se defribilator čija je vrednost oko 5 000 evra i koji je namenjen prijemno urgentnoj službi Opšte bolnice Užice
Ulaznice se od sutra mogu kupiti na biletarnici Gradskog kulturnog centra. U prodaju će biti pušteno 1 000 ulaznica i prodavaće se po ceni od 300 dinara.Naravno svoj doprinos mogu dati i zainteresovani privrednici i preduzeća.
Vrtlog, Turbulencija, Vrteška, Truba libre, samo su neke od pesama koje će biti na repertoaru koji je Deja prilagodio za potrebe ovog koncerta koji će trajati oko dva sata. Prijatelj koncerta je i Jelen pivo koji će donirati pivo a sav prihod od prodaje tog pića namenjen je takođe kupovini pomenutog medicinskog uređaja za Zdravstveni centar Užice.